Till 96% säkerhet.... PREMIÄR PÅ FREDAG....


Nu är hålet på plats med hjälp av rysligt bussiga Tobbe...


Och från andra hållet....

Before Hockey igen!

På tisdag den 25:e smäller det igen!
Järvsö IK spelar mot Sandvikens IK hemma på järvsö arena kl. 19.30 och vi laddar självklart upp med "before hockey" på Condis bar och kök. Vi kör "before hockey" tips från köket och after work priser mellan kl. 14-19.30.
Kom och ladda upp tillsammans!
varmt välkomna .

Condis bar och kök

Byggnationen fortskrider!

Här blir det en stor soffa på ca 5 meter med kuddar och skön dyna!.
En stor & skön soffa med härliga kuddar & skön sittdyna.... kommer det att bli!


En lite mindre soffa



En kofot kommer väl till pass... ibland...

Sköna söndag!

Då är det söndag igen!
kom förbi och ta en bira eller kaffe.
Öppet till 01.00
Fina priser från 21.00
Med vänlig hälsning Condis bar & kök.



smakis non alcoholic

Before Hockey!

I dag mellan 14-19.30 ... Fina priser i baren & tips från köket.
Välkomna!


Nya stolar!


Nu har vi bytt till nya stolar!!! måste säga att det blev så j???a mycket bättre..
kom & provsitt!
mvh Johnny & Hanna.

ett år går fort .

Ett år har gått, vi kan inte förstå hur fort tiden har gått. Men det är väl som de säger "tiden går fort när man har roligt". Det känns som om det var i går vi hade vår invigningsfest då vi bjöd in vänner, bekanta och andra företagare i bygden för att tjuvkika på Condis lokaler. Ett år är det idag sedan vi hade vår första dag öppet.  Nervositeten var stor och vi minns när Johnny skulle ta emot vår första bordsbokning. Då han glömde hela bordsbeställningens abc så vi visste inte när de skulle komma, vad de hette eller vad de hade för telefonnummer.  Första tiden rusade fram och många var nyfikna på vårt nystartade Condis vilket vi verkligen fick känna på första advent, mitt i ruschen anställdes Maja och med det hade vi vår första anställda. December rullade på utan större krusiduller och under julen hade vi vår två första lediga dagar sen öppning, julafton och juldagen hade vi Condis stängt.


Efter jul kom vi på idén att ha "after work" en fredag i månaden och detta startade vi med den 15 januari. Järvsöborna verkade uppskatta vår idé för vi hade fullbokat och människor som stod i kö för att få äta. Efter jul fick vi också vår första anställda som inte tillhörde familjen. På Hannas födelsedag den 1 februari började Liv som servitris. Dagen efter Livs första dag var Condis abonnerat under kvällen för då var det dags att fira ägarinnans födelsedag i Condis lokaler. Även i februari hände det mycket, vi anställde den amerikanske musikern Jessie LaMonaca och järvsötjejen Magda som kock. Magda fick en rivstart då Johnny och båda barnen blev sjuka.  I mars började vårterminens lov och med dem kom skidturisterna nu måste vi införa dubbla sittningar på helgerna. Järvsö Hockey hade också sin årliga lagfest med pulkarace och efter den kom de ner på en spontan "after pulka" på Condis, med sig hade de två trubadurer som såg till att taket lyftes. Det började nu också närma sig påsk och långfredag. Vi var väl förberedda på denna dag och vi hade för första gången tagit in ordningsvakter.

April, har vi nämnt det tidigare att det händer mycket på Condis? April var inget undantag vår kock Magda slutade för att flytta till Stockholm. En flyttade till och en ifrån Stockholm under den månaden för vår näste kock Chrille kom nämligen uppflyttandes från storstaden. Vår Servitris Jennie tog också klivet in i Condis världen under denna månad.  Under maj månad var det dags att dra nytta utav finvädret och vi öppnade vår uteservering. Vi börjar även utöka personalen, en efter en kliver sommarpersonalen in. 1 juni kommer ännu en stor hållpunkt, något som troligen räddade vår sommar. Vi får tillträde till en lägenhet som är placerad vägg i vägg med restaurangen och under sommaren använder vi den som personalutrymme och förråd. Vi närmar oss sommaren med stormsteg och med sommaren kommer sommarturisterna och evenemangen. Den 13 juni är det "Classic rock" på stenegård då Sweet, dr. Hook och Nazaret kommer till Stenegård. Vi kör då under den helgen grillmeny med en grill uppställd på uteserveringen för första gången. Harsagården hade också sin personalfest hos oss under denna kväll. Den 18 juni öppnar vi "filial" på rovdjurscentret "de 5 stora" där vi under hela sommaren kör café med en del enklare rätter. Som sagt under sommaren händer det mycket i Järvsö och under midsommarhelgen fick vi verkligen känna på det. På midsommarafton hade vi sillunch och jordgubbstårta vilket var populärt och på midsommardagen arbetade vi 7 personer i personalen och vi alla sprang oavbrutet under hela dagen.


Älvdansveckan är en utav sommarens höjdpunkter i Järvsö då många kommer som turister men också många som kommer ifrån orten men flyttat här ifrån återvänder under älvdansveckan. Veckan är fylld av aktiviteter som vi tog del av, vi började på måndag med Moläta där vi serverade Balsamicomarinerad biff med jordgubbs salsa. Veckan fortsätter sedan med Rhapsody in Rock och Älvdansfesten då vi återigen kör grillmeny. Under älvdansfesten slog vi även vårt säljrekord! Sommaren rullar på och det är mycket folk i rörelse den 1 augusti kommer Diggiloo gänget inrullandes i byn och vi ställde då upp grillen igen. I samband med detta börjar även vår servitör Fredrik.  Augusti vandrar vidare med en MC träff då 25 stycken från motorklubben kikade in på en fika. Vi avslutade sedan Augusti med en personalfest som startade på räkbåten MS Birgit Sparre och avslutades framför elden hemma hos Hanna och Johnny. I september börjar vår servitris Pia och vi inför "sköna söndag" och järnvägs har sin personalfest hos oss. Vi får ytterligare ett tillskott i servisen då Barbro börjar.  


Oktober inleder vi med att ägarna tar flyget till Turkiet och för första gången så lämnar de Condis i personalens händer i en hel vecka. I samband med detta kliver också Angelica som har jobbat i servisen under sommaren in i köket. Vi börjar den 20 med ombyggnationer i lägenheten inför den planerade utbyggnaden på Condis. Järvsö får ett eget magasin och den 22 oktober är det releasefest för "magasin Järvsö" då de hämtar maten på Condis. Veckan fortsätter med World Cup i bandy som spelas i ljusdal och självklart rör det sig mycket folk i bygden. Vi kan stolt meddela att vår kock har släppt en skiva och från och med den 3 november säljer vi den på Condis. Under året har vi haft mycket matförsäljning på avhämtning för både små och stora sällskap. Idag har vi ettårsjubileum! Som tidigare nämnt så går tiden fort när man har roligt! Condis fick idag en vacker blomma av personalen.

Med detta vill vi tacka alla våra gäster, personal och övriga som ställt upp för oss under det gångna året. TACK!
på återseende Condis Bar och kök.

här kommer lite bilder ifrån det gångna året

Lördagsvimmel på Condis

En fundersam kock .

Även barnen trivs på Condis .

en hungrig kock

en sommarkväll framför brasan på Condis

Sofia ur personalen .

sommarens uteservering .

Ägarfamiljens resa till turkiet.

många tallrikar serverades under älvdansen


tack från oss på Condis bar och kök

ett hål i väggen .

Imorgon gäller det ,
Vi håller stängt på Condis under morgondagen (måndag) pågrund av att utbyggnaden vi håller på med ska gå ytterliggare ett steg. Condis och lägenheten ska bindas ihop genom ett hål i väggen.

Såhär kommer det gå till.. Det är 42 centimeter betong som ska skäras ut med STORA sågen men vi kommer att lämna kvar träpanelen som sitter på väggen och hålet kommer att täckas för de närmsta veckorna för vidare ombyggnader i lägenheten. Officiell sammansvärjning mellan de två kommer att ske inom ett par veckor.
Bilder kommer upp på bloggen inom kort ! ^

Utkast: Fick bara ...

bröderna brothers i grilltagen..
Fick bara en liten härlig känsla när jag såg den här bilden.... hmmm sommar & grillat, känns ganska långt borta just nu...

utbyggnaden går framåt

Det är här man kommer in i nya lokalen...
Det tar sig... idag ska vi städa upp lite och sätta upp lister & dörrfoder.

Lunchkortet

Köp lunchkortet och få var tionde lunch på köpet!.
Gäller även för avhämtning.



600:- för att äta på condis annars 67:- per gång.

500:- för take away  annars 55:- per gång.


Perfekt för dig som besöker oss ofta på lunchen.

Sköna söndagar på Condis

Varje söndag har vi extra öppet och kör "sköna söndag" på condis bar och kök.
After work för alla som har jobbat hela helgen med sköna priser i baren och en skön stämning. Givetvis är alla välkomna att ta del av våra sköna söndagar.
Du har väl inte missat detta?!


vill du boka bord?
ring 0651- 410 80
eller maila på [email protected]
(om du bokar via mail är det viktigt att du ser om du har fått ett bekräftelsemail. Så du är säker på att vi har sett ditt mail)


Bröderna Isakssons skiva är här

Vår kock Christoffer "chrille" Isaksson har spelat in en fantastisk skiva som vi stolt säljer på Condis bar och kök.
Kom in och handla !
mvh Condis bar och kök


Condis hälsar dig välkommen till bloggen!

                             
Hej ,                              
nu finns vi äntligen på blogg.se!
vi på Condis hälsar er välkomna till vår nya blogg.

I oktober 2007 tog krögarparet Hanna Frost & Johnny Wallberg med sig flyttlasset ifrån gävle till järvsö för att starta Condis bar och kök. Den 9:e november 2007 invigdes den nya restaurangen i en källarvåning i centrala järvsö. Namnet Condis kommer ifrån de gamla caféet som fanns i lokalerna fram till slutet av 80-talet och man kan se inslag av den gamla inredningen blandat med den nya looken på Condis, bland annat finns de gamla tapeterna, lampetterna och kakdisken kvar. Nu är vi påväg att expandera och förhoppningsivs kommer vi se utbyggnaden klar till första advent. Ombyggnaden av en lägenhet som ligger vägg i vägg med restaurangen är i full fart. Håll utkik efter bilder som kommer inom kort!

Kolla också in vår hemsida.
www.condis.se
Mvh Condis bar och kök

RSS 2.0