Nya sommaröppettider!!!

från 1 Juni - 31 augusti har vi öppet dagligen mellan 11 & 24.
Condis Bar & Kök.

Uteserveringen är ju självklart öppen vid fint väder...



För er som missat att vi öppnat upp våran uteservering så säger vi välkommna!

Stängt för utbyggnation av köket 20-21/4

Vi satsar vidare & bygger nu ut vårat kök. Detta gör att vi kan utveckla oss ytterligare med mer varierad meny mm...
Alltså stängt måndag & tisdag 20 & 21 denna månad.
Condis Bar & Kök.

Tack för en trevlig after ski

Tack alla för en fantastiskt trevlig after ski!
Järvsö food & event.

www.youtube.com/watch?v=2_pGRmFAwtk&feature=related


Lyckad After-ski/angling på Järvsö Folkan

Järvsö After ski i Järvsö på långfredagen har kanske inte haft bästa rykte, men årets upplaga på Järvsö Folkan blev en succe.

Relaterat

After ski i Järvsö på långfredagen har kanske inte haft bästa rykte, men årets upplaga på Järvsö Folkan blev en succe´, och även om det fortfarande är så att turistande skidåkare är i minoritet så var det flera personer utifrån som vi pratade med som sade att de hade en kanon rolig afterski. Nytt för i år var att läktaren hade gjorts i ordning som "familjehylla" där flera barnfamiljer hade bra överblick och lite tystare. C:a 400 personer besökte arrangemanget som pågick mellan 15.00 och 18.00. Arrangörerna vill skicka ett stort tack till publiken som kom och skötte sig bra. Det underlättar ju att våga köra fler arrangemang.


det har hänt en del på Condis bar&kök

Det var ett tag sen vi uppdaterade bloggen nu och det har under tiden hunnit hänt en hel del. Rekryteringarna inför sommarpersonalen är i full gång! Vi har även fått lite nytt folk på Condis samt några bekanta ansikten som kommit tillbaka. Martin Hansen och Jenny Ohlsson har tillkommit i personalstyrkan samtidigt som Jennie Lindgren har kommit tillbaka från barnledigheten. Välkommen säger vi till er alla!

Det är påsk nu också. järvsö är fullbokat och vi håller öppet! Långfredagen kör vi after Angling på Järvsö Folkan med bussarna som hämtar upp människor vid sjöarna. Bussarna åker ut till sjöarna runt 14.00 och sedan sparkar vi igång på Folkan 15.00 och kör en hejvilt håll igång med Brodengmans fram till klockan ca 18.00

Under långfredagskvällen har vi även trubadur inne i Condis lokaler. Adam Sagström kommer tillbaka och kör lite skön trubadurmusik hos oss. så boka bord om ni är intresserade av att titta in. Varmt välkommen!

Vi ses väl på Folkan imorgon?
KOM IHÅG:
Järvsö Folkets Hus, Industrivägen, 15-18, Brodengmans, after angling och ett rackarns håll igång!

Mvh Condis Bar&Kök

RSS 2.0