SPONTAN SPELNING

Jocke Blomgren och Per Engman har glädjeligen bestämt sig för att smita in och spela för oss på Condis ikväll! Ca 21.00 kommer de att spela. Kom och trivs tillsammas med oss !
Du missar väl inte det här?!

Condis Bar och Kök
0651- 410 80
www.condis.se
Pär EngmanJocke blomgren

AFTER WORK!

Ni har väl inte glömt att vi kör after work?!
Imorgon (fredag) smäller det från 14-20 har vi after work på Condis.
Boka gärna bord
0651- 410 80
Då ses vi väl på Condis imorgon?


Vi har fått en Condisbebis !

Vår Servitris Jennie Lindgren har nu fött en underbar liten flicka som är 54,5 cm lång och väger 3955 g och kom till världen 15.58 onsdagen den 28/1 2009. Vi önskar denna lilla flicka varmt välkommen till världen och till Condisfamiljen.


Hallå musiker!

Hallå alla musiker.
Vet ni att ni är varmt välkommen att jamma på Condis, kom in ät och drick gott, ta med dina instrument och jamma i skön stämning.
Vi ses på Condis!

Mvh Condis bar & kök

Ny meny!

VI har bytt Meny!
Du missar väl inte att komma in och prova de nya rätterna på menyn likväl som du hälsar gamla godingar som Pasta Carbonara välkommen tillbaka?!

Mvh Condis Bar & kök


har du sett oss på Facebook?

Är du medlem på facebook.com?
har du då sett att vi nu har en grupp som heter Condis bar & kök?
Bli medlem i gruppen och var med i järvsönätverket !

mvh Condis bar & kök

Januariblogg.

Det var ett tag sen det kom upp något nytt på bloggen nu och vi ber om ursäkt för det!
Sedan tänkte vi börja med att önska er alla en god forsättning såhär efter juldagarna och tacka er alla som hittat in till oss under jul och nyårshelgen. Det har varit fullt ös på Condis de senaste veckorna och vi hoppas på att vi får se mer utav er. För er alla som har missat det under hösten så påminner vi om att komma in och se våra nya lokaler.

det händer en del i januari, så snart som möjligt troligtvis under denna vecka kommer den nya menyn med en massa fräsch mat.. Bland annat så kommer den efterlängtade Carbonaran tillbaka på menyn. Vi fortsätter även i Januari med Before Hockey och laddar upp tillsammans med er inför varje hemma match som JIK (järvsö ishockey) har under säsongen. Nästa Match spelas tisdag den 13 januari och då hoppas vi att vi ses på Condis innan matchen.

den 17 Januari har även Norrevyn premiär på järvsö Folkets hus, Boka ett bord hos oss! Ät gott och promenera sedan ner till revyn . Bordsbokning på 0651- 410 80

Mvh Condis bar & kök


RSS 2.0